helge@vistespania.com - Tlf: +34 965888714
                   Huvudside
            
          Hvor vi er
     
     Referanser og Salg
        
Kontakt oss


Villa Romántica

Golf Costa Blanca

Bilutleie

Landsbyene

Norske Institusjoner


Området            Costa Blanca           Fiestas            Aktiviteter            Restauranter


En ferie for alle!

Costa Blanca er ikke bare sol og strand. Her er det aktiviteter for hele familien i alle aldersgrupper.

For dere som er mer eventyrlystne har vi Terra Mitica å by på, som ligger i Finestrat og Benidorm kommune, 8 – 10 minutter med bil fra Villa Romántica. En stor og ganske ny fornøyelsespark som tar dere, store og små, med på en spennende reise i historien. Like ved ligger Terra Natura, en helt ny dyrepark. I tillegg til ulike dyr fra fire kontinenter, en liten vannpark og en stor lekeplass for barn. Flere barer og restauranter.

I Benidorm, 5 minutter kjøretur fra Villa Romántica, ligger Mundomar (Havets verden), aquariumpark med delfinshow m.m.

Om å ligge på stranden hele dagen gjør dere rastløse så råder vi dere å ta en tur til Aqualandia (vannland). Et stort anlegg med mange små og store svømmebasseng med rutsjhebaner…Ellers så har dere muligheten å trimme, kanskje begynne med en enkel vandringstur på fjellet , spela Beachvolley, tennis og kanskje golf til og med. Tennisbanen er til fri benyttelse for Villa Romántica sine gjester.

For golfelskere er det nok ingen problem å fylle tiden. Her finnes det opptil 12 spennende og fina golfbaner som man kan velje mellom. Se golfsiden!

På kveldene kan man kose seg i gamle byn i Benidorm / Altea eller på strandpromenaden. Dere kan besøke Benidorm Palace som har et strålende show med over 30 medvirkende og en firerettersmiddag, alle dager bortsett fra søndag og mandag.

Billetter kan kjøpes på Villa Romántica.

Eller helt enkelt en «partykveld» i Benidorm, en turistverden som aldri sover.